Espoon Sulkapallo-Badminton ry (ESB) on Espoon Matinkylässä toimiva sulkapalloseura. Sulkapallo on hauska laji, joka on helppo aloittaa ja jota pelatessa saa nopeasti hien pintaan. Huippusulkapallo on fyysisesti vaativaa, mutta harrastaja voi pelata myös oman kunnon ja jaksamisen mukaan. ESB:stä löytyy ryhmiä kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Suosittuja koululais- ja aikuisharrasteryhmiä on arki-iltapäivisin ja -iltaisin. ESB:n edustusryhmä harjoittelee arkisin aamuin illoin, ja ryhmän pelaajat ovat kotimaan terävintä kärkeä.

ESB:n valmennus on huippuluokkaa. Päävalmentaja Sami Parikka on entinen valioluokan pelaaja, nykyinen nuorten maajoukkue- sekä SSuL:n III -tason valmentaja, jolla on jo yli kahdenkymmenen vuoden valmennuskokemus lajista. Toinen seuran ammattivalmentajista on Imam Teguh Santoso, joka on tuonut sulkapallon suurmaa Indonesian tietotaitoa Suomeen jo usean vuoden ajan. Santoso oli mukana Rio de Janeiron Olympialaisissa ja toimii Suomen maajoukkueen ja Olympialaisiin tähtäävän Tokyo-ryhmän valmentajana.

Toimintaamme voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.espoonsulkapallo.net. Sivuiltamme löytyvät ryhmätiedot, seuran jäsenedut ja paljon muuta!

Olemme myös
Facebookissa:
www.facebook.com/espoonsulkapallo.

Instagramissa: "ESB_sulkapallo" https://www.instagram.com/esb_sulkapallo/